OFERTAT TONA

Per te gjithe klientet tane individ ose biznese Tirana Cash and Carry ofron:

- Oferte te personalizuar
- Shperndarje ne kohe dhe distance nepermjet ekipit te logjistikes.
-Fature me TVSH ne cdo kohe sipas legjislacionit ne fuqi.
- Suport nga stafi i specializuar per cdo kerkese apo nevoje.

Kontakt: :customer.tccalbania@gmail.com