Historiku i kompanise

Tirana Cash & Carry u themelua ne vitin 1997. Me më shumë se 20 vjet eksperiencë, në mbi 180 pika shitjeje në të gjithë vendin dhe një staf prej mbi 100 profesionistësh, ajo u ofron klientëve çmimet më të mira në treg.

Eshte kompania lider e distribucionit ne Shqiperi, e cila operon dhe bashkepunon vetem me sipermarrjet me te mira kombetare dhe nderkombetare duke siguruar ofrimin e produkteve me cilesine maksimale me cmimet me konkurruese ne Treg.

 Nga Tirana Cash & Carry tregtohen më shumë se 30,000 artikuj ekskluziv në mbi 150 supermarkete në të gjithë Shqipërinë, që plotësojnë më së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje.

Tirana cash & carry   importon produkte ushqimore dhe jo ushqimore, nga Europa Perendimore dhe Ballkani vecanerisht nga:

 1. Italia,
 2. Spanja,
 3. Maqedonia,
 4. Bullgaria,
 5. Hungaria,
 6. Austria,
 7. Greqia,
 8. Anglia etj,

dhe eshte shperndaresi kryesor me shumice ne tregun shqiptar. 

 

Misioni ynë

Plotesimi i të gjitha kërkesave dhe nevojave te familjeve shqiptare më artikujt, cilësinë, shumëllojshmërinë, çmimet më të mirat dhe ofrimit të një shërbimi të kulturuar për klientët tanë.

 

Qëllimi ynë

 Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë shijen shqiptare, ballkanase dhe europiane me cilësinë më të lartë dhe çmimin më të ulët, artikuj gjithmonë të rinj e me vlera e shumëllojshmëri pa fund duke ofruar në të gjitha supermarketet tona kategoritë si:

Produktet qe tregtohen ngaTirana Cash & Carry:

 1. Produkte Ushqimore
 2. Lëngje të freskëta
 3. Pije dhe verërat nga markat më të mira ndërkombëtare
 4. Produkte te fresketa të paketuara vendase dhe ndërkombetare
 5. Produkte BIO 100% 
 6. Produkte Pa Gluten për kategori specifike nevojash
 7. Produkte nën markën”BIG MARKET” 
 8. Higjena e shtëpisë: Detergjente larës pluhur ose lëng, të nje game të gjërë Markash.
 9. Produkte Kozmetike dhe kujdesit personale.

Tirana Cash & Carry , "Shije e cilesise"