Slideshow

Kush jemi Ne?

Tirana Cash & Carry u themelua ne vitin 1997. Me më shumë se 20 vjet eksperiencë, në mbi 180 pika shitjeje në të gjithë vendin dhe një staf prej mbi 100 profesionistësh, ajo u ofron klientëve çmimet më të mira në treg.

Eshte kompania lider e distribucionit ne Shqiperi, e cila operon dhe bashkepunon vetem me sipermarrjet me te mira kombetare dhe nderkombetare duke siguruar ofrimin e produkteve me cilesine maksimale me cmimet me konkurruese ne Treg.

 Nga Tirana Cash & Carry tregtohen më shumë se 30,000 artikuj ekskluziv në mbi 180 supermarkete në të gjithë Shqipërinë, që plotësojnë më së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje.

Per me shume informacione na ndiqni ne rubriken Rreth nesh. 

Tirana Cash & Carry , "Shije e cilesise" 

Produkte të shëndetshme
Produktet ushqimore janë të kontrolluara nga organet kompetente dhe te certifikuara për shëndetin tuaj.

GJITHMONë Të FRESKëTA
Në magazinat tona do të gjeni gjithmonë produkte të freskëta dhe brenda datës së skadencës.

CILëSI E KUALIFIKUAR
TCC bashkëpunon vetëm me sipërmarrjet më të mira duke siguruar produkte me cilësinë maksimale.

Welcome to Big Market

No front page content has been created yet.

Produktet më të shitura

Më poshtë gjeni produktet tona më të kërkuara në treg sipas kategorive përkatese.

Produktet tona të reja

Gjeni produktet me te reja nga furnizimet në magazinat tona...

Furnizime te Reja

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

BALOCCO

Biskota novellini 350 gr

24 / 169

Jo-Ushqimore
Ushqimore baze

Markat Ekskluzive Partnere

Tirana Cash & Carry është distributori ekskluziv i markave të cilësisë së lartë ndërkombëtare si: